Logg inn Registrer

Login til din konto

Brukernavn
Passord
Husk meg!

Lag konto

Fyll inn alle felter!
Fullt navn
Brukernavn
Passord
Skriv inn passord på nytt
E-post
Skriv inn e-post på nytt
MOD_BT_CAPTCHA

Litt om oss

Eplehagan barnehage SA er foreldreeid og ligger i et trygt og lite trafikkert boligområde sentralt i Mjøndalen. Barnehagen ligger nær flotte turområder i skogen rundt Miletjern. I gangavstand har vi egen gapahuk med bålplass og utedo, der vi er ukentlig på turer.

Barnehagens uteområde er godt kupert og kan deles i to separate områder. Vi har flott akebakke på vinterstid og tilgang til fotball og skøytebane på lekeplass i nabolaget. Gjennom hele barnehageåret jobber de ansatte til barnets beste, ved å la barna utvikle seg i sitt eget tempo til å bli mest mulig selvstendige og kunne hevde seg selv i store og små grupper på en god måte.

Vi har sunn varmlunsj 3 dager i uka fra Barnehagematen.no og 2 dager i uka har vi brød fra Høibakk bakeri.

Bemanningsnormen vår er 4 fulle stillinger på 21 barn i 3-6 årsalder og 4 fulle stillinger på 14 barn i 0-3 årsalder.

Vi har en pedagogisk leder som har ansvar for førskoleklubben som samles hver dag. Klubben er kun for skolestartene og de er fordelt i 3 smågrupper av ca. 5 barn pr. gruppe. Førskoleklubben har en fast tur dag hver uke som går til biblioteket i Mjøndalen.

Barnehagen vår er delt opp i 4 avdelinger; Platon og Vivaldi for de yngste, og Newton og Ibsen for de eldste. Navnene på avdelingene gjenspeiler de fire temaene vi jobber med året rundt:

Newton: I April/Mai/Juni jobber vi med natur, miljø og teknikk.

Ibsen: I August/September/Oktober/November jobber vi med språk, tekster, eventyr, rim og regler.

Vivaldi: I Januar/Februar/Mars jobber vi med musikk, forming, dans og drama

Platon: Tilvenningstiden gjennom hele høsten jobber vi med å bli kjent med hverandre, dagsrytme, trygghet og trivsel.  Jul og Påske er tid for undring og filosofering, samtidig som vi har tradisjonelle forberedelser.

Årsplan


Klikk her
for å laste ned årsplan

Vedtekter


Klikk her
for å laste ned årsplan

Eksempel på plan/aktivitetsplan